Julstök o sånt

Känns som om julen varit nära länge nu, handlat julprylar till huset, gardiner tomtar o ljusstakar. Inhandlat en del julklappar osv osv, julbakat o pyntat, ja mkt pyssel...
Ändå har man de mesta kvar...

Här går man o tror att julen handlar om gemenskap o att visa uppskattning, men det har snarare blivit en hysterisk tävling om vem som har mest plats, vems hus som lyser upp gatan, vem som fått mest/dyrast julklappar och lagar godast/mest mat!

Själv kör jag hellre mamma scan o har mer tid med min familj innan jul o den färdiga pepparkaksdegen kan man inte misslyckas med! Superduper!
;)

I år har jag valt att ge min älskade sambo den bästa julklappen, sonen har ju allt o lite till, snällast har nog endå johan varit ;) thi hi!

Klurar på en uppesittarkväll på torsdagen o slå in paket, dricka glögg o ställa in granen med vänner, full fokus på familjen under jul så de är alltid trevligt o få träffa vännerna för lite mys oxå :-)

Kom just på en finemang grej, JULKORT, dom ser ungefär lika ut varje år, sen läggs dom i en låda eller till pappersinsamlingen, inte som brev som man sparar o gärna läser några år senare igen som minne... Det är bara en hälsning... Så jag tyckte de var synd på dom gamla julkorten o tänkte återanvända dom!
Med lite piff blev dom inte bara som nya utan väldigt personliga oxå!
Som ett litet plus bidrar man ju faktiskt med lite återvinning!

:-) ska juldekorera här med om jag får lust ;)
Puss

My Daily News

Mångsysslande snart 3 barnsmamma som gillar att skapa, inredning, hänga med barnen, hitta på saker med min man o mina vänner och yoga!

RSS 2.0